Visitekaartjes drukken

Wanneer je een eigen bedrijf bezit, is het altijd handig om visitekaartjes door te geven aan potentiële klanten. Zo kunnen zij als het ware voor jouw bedrijf reclame maken. Ze moeten er overigens wel over een professionele uitstraling bezitten, anders werkt het juist averechts. Bij Copyshop Dogan zorgen wij voor een nette maar ook professionele uitstraling van jouw visitekaartjes. Houd je van kwaliteit en professionaliteit? Laat dan jouw visitekaartjes drukken bij Copyshop Dogan.

Stuur ons een bericht voor vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Visitekaartjes maken in eigen huisstijl

Bij Copyshop Dogan is het maken van visitekaartjes in jouw eigen huisstijl zeker mogelijk. Ontwerp je eigen visitekaartjes door middel van je eigen logo er op te zetten. Zo kun je ook het lettertype aanpassen naar jouw eigen wens en de kleuren aanpassen zodat het bij jouw bedrijf past. Stuur vervolgens jouw ontwerp in met daarbij de aantallen die je wenst. Wij laten deze visitekaartjes drukken zodat jij ze weer aan jouw relaties kan geven, compleet met jouw ontwerp en een uitvoering die precies bij jouw bedrijf past. De eerste indruk is er eentje die je namelijk altijd bijblijft. Voor een nog betere indruk kan er gekozen worden voor een dubbelzijdige bedrukking.

Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes kunnen verschillende formaten hebben. Het standaardformaat voor visitekaartjes is 85 mm x 55 mm. Dat komt ongeveer dicht tegen A8 formaat aan, maar een visitekaartje is net wat groter. Bij Copyshop Dogan zijn deze formaten dus gangbaar. Echter is het bij ons ook zeker mogelijk om een afwijkende maat af te drukken. Ook kunnen ze zowel liggend als staand afgedrukt worden. Zo drukken wij visitekaartjes op maat.

Bedrukkingen met goud of zilver zijn ook mogelijk.
 Bel, mail of kom gerust langs voor meer informatie.

Waarom Copyshop Dogan?

Daadkracht en flexibiliteit, dat is waarom al honderden klanten voor Copyshop Dogan hebben gekozen. Wij doen er alles aan om jou tevreden te maken, maar je hoeft ons woord niet te geloven. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 uit 10. Kom bij ons langs om de volgende redenen:

Jarenlange ervaring
Flexibel en daadkrachtig
Drukwerk op maat
Alle soorten drukwerk mogelijk
Persoonlijk advies
Kom langs in onze fysieke winkel

Contact met ons

Kom je er niet helemaal uit of heb je een andere vraag? Dan ben je van harte welkom om contact met ons op te zoeken. Je kunt ons mailen, maar je kunt ook naar ons bellen. We staan graag voor jou klaar.