Studentendrukwerk

Als student ben je voortdurend druk met het maken van belangrijke verslagen, scripties, werkstukken, essays en nog veel meer. Alle tijd en energie die je in je werk hebt gestopt, verdient hoogwaardig en gedetailleerd drukwerk. Bij Copyshop Dogan zorgen we dan ook al jarenlang voor betaalbaar en hoogwaardig studentendrukwerk in Arnhem en nabije omgeving. Met studentendrukwerk van Copyshop Dogan profiteer je altijd van grote voordelen:

Uitprinten & inbinden
Hard copy’s van haarscherpe kwaliteit
Vestiging in het centrum van Arnhem
Klaar binnen slechts 30 minuten
Kopiëren en scannen vanaf slechts € 0,10
Betaalbaar en snel studenten drukwerk
Levering per post mogelijk
Persoonlijke benadering en advies

Printer

Drukwerk voor studenten

Wil je jouw essay, profielwerkstuk, verslag, protfolio, scriptie of ander schoolwerk laten uitprinten en inbinden door een professionele drukkerij in Arnhem en nabije omgeving? Stuur dan het werk dat je graag wilt laten uitprinten en inbinden naar copyshop@dogan.nl of kom langs bij onze vestiging in het centrum van Arnhem. Voor vragen over studenten drukwerk zijn we telefonisch bereikbaar of stuur je vraag in via het contactformulier.

Documenten aanleveren

Om ervoor te zorgen dat we jouw werk volledig naar wens uitprinten en inbinden, is het noodzakelijk om in de mail de volgende punten aan te geven:

  • Kleur of zwart-wit
  • Dubbelzijdig of enkelzijdig
  • Papierformaat
  • Soort papier
  • Oplage
  • Gewenste opleverdatum

Waarom studentendrukwerk?

Voor ieder type schoolwerk verzorgen we graag het uitprinten en inbinden. Met een hard copy draag je extra zorg voor je werk, laat je aan je docenten en hoogleraren zien dat je trots bent op je werk en heb je bovendien zelf een prachtige hard copy van je werk in handen. Onze vestiging in het centrum van Arnhem is voorzien van de nieuwste printers, waardoor we iedere opdracht zeer snel en nauwkeurig uitprinten. Voor Copyshop Dogan houdt studentendrukwerk echter niet op bij het uitsluitend uitprinten van studentenwerk, maar verzorgen we ook graag het inbinden van scripties, verslagen, essays en werkstukken graag voor je. Op die manier is jouw werk voorzien van een fraaie en beschermende afwerking.

Soorten studentendrukwerk

Bij Copyshop Dogan zijn we gespecialiseerd in studentendrukwerk in de breedste zin van het woord. Zo verzorgen we onder andere het uitprinten en inbinden van de volgende schoolwerken:

Scriptie
Profielwerkstuk
Werkstuk

Thesis
Verslag
Portfolio

Proefschrift
Essay
Hand-out

Wil je graag ander werk uit laten printen of laten inbinden door de professionals van Copyshop Dogan? Bij Copyshop Dogan verzorgen we al het studenten drukwerk: van simpele, korte schoolopdrachten tot uitgebreide scripties en proefschriften. Bovendien zijn we zeer milieubewust, waardoor we uitsluitend gebruik maken van duurzaam drukwerk. Naast uitgebreid studenten drukwerk ben je bij ons ook van harte welkom voor het kopiëren en scannen van belangrijke documenten. Stuur jouw werk naar copyshop@dogan.nl of kom langs bij onze vestiging in Arnhem. In onze vestiging laten we je allerlei voorbeelden zien en beantwoorden we graag al je vragen.

Studenten drukwerk in Arnhem en omgeving

Copyshop Dogan is gevestigd in Arnhem, maar onze studenten drukwerk dienst rijkt veel verder dan alleen Arnhem. Zo merken dat veel studenten van onder andere onderstaande dorpen en steden regelmatig hun schoolwerk door ons laten uitprinten en inbinden:

Arnhem
Ede
Veenendaal
Wageningen
Elst
Huissen
Duiven
Zevenaar
Doesburg
Otterloo

Ben je niet woonachtig in Arnhem of nabije omgeving, maar heb je wel op korte termijn een kwalitatief hoogstaande hard copy nodig van je scriptie, thesis, verslag of andere schoolwerk? Geen probleem! Copyshop Dogan bezorgt jouw studenten drukwerk graag per post. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande knoppen.

Studenten drukwerk voor studie- en studentenverenigingen

Naast studenten drukwerk in de vorm van het uitprinten en inbinden van verslagen, scripties, proefschriften en nog veel meer, zijn we bij Copyshop Dogan ook gespecialiseerd in drukwerk voor studie- en studentenverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van kleding en het ontwerpen en produceren van posters en grote prints op maat. Zo hebben we menig studie- en studentenvereniging uit Arnhem en nabije omgeving voorzien van opvallend promotiemateriaal tijdens de introductie dagen en andere festiviteiten.

Heb je vragen over studenten drukwerk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden m.b.t. drukwerk op maat?