Geboortekaartjes drukken

Dogan Copyshop is dé gespecialiseerde drukkerij op het gebied van originele geboortekaartjes drukken. De geboorte van jouw kleine wonder wil je natuurlijk op een zo mooi mogelijke manier delen met familie, vrienden, kennissen en collega’s. Dankzij onze uitstekende services kun je het geweldige nieuws bekendmaken door middel van gepersonaliseerde geboortekaartjes. De keuze hoe het geboortekaartje eruit komt te zien is helemaal aan jou! We hebben een ruime winkel in het centrum. Bekijk hier hoe je een kant-en-klaar kaartontwerp volledig naar wens kunt aanpassen. We helpen je graag mee.

  • Jarenlange ervaring in online drukwerk
  • Meedenkend & flexibel
  • Advies op maat omtrent het originele ontwerp
  • Persoonlijke geboortekaartjes drukken naar jouw wens
  • Niet alleen online, maar ook in onze fysieke winkel in het centrum van Arnhem

Wat je ook wilt, bij Dogan Copyshop ontwerpen en drukken we in overleg met jou originele geboortekaartjes. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je kunt ook langskomen in onze ruime winkel. We zijn gevestigd in hartje Arnhem op de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 62. We hebben ruime parkeergelegenheid voor onze deur.

Stuur ons een bericht voor vragen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Unieke geboortekaartjes laten drukken bij Dogan Copyshop

Geboortekaartjes laten drukken bij Dogan Copyshop levert altijd prachtige, unieke geboortedesigns op waarmee je de geboorte van jullie baby op een ideale manier presenteert aan familie, kennissen, vrienden en vele anderen. We staan bekend om onze daadkracht en flexibiliteit. Dit betekent dat we er alles aan doen om samen met jullie het perfecte geboortekaartje te ontwerpen en te produceren. Je kunt bij ons alle kant-en-klare ontwerpen naar wens aanpassen. We denken graag mee. Dankzij de inspraak die je bij ons hebt over het ontwerp, maken we alleen geboortekaartjes waar je helemaal verzot op bent. Zo weten we zeker dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat. We worden niet voor niets door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,5 uit 10.

Geboortekaartjes drukken met goud- of zilverfolie?

Wil je je eigen ontworpen geboortekaartjes drukken met goud- of zilverfolie? Ook dit is mogelijk bij Dogan Copyshop. Goud en zilver zijn van oudsher geliefde edelmetalen, mede vanwege hun prachtige, opvallende kleuren. Unieke kleuren waar we je geboortekaartjes op een prachtige manier mee kunnen versieren.

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes drukken

Hoelang van tevoren moet je beginnen met het ontwerp?

Er kan soms wat tijd overheen gaan om een geboortekaartje volledig naar wens te maken. Wil je het kaartje direct na de geboorte van je baby opsturen? We raden je dan aan om minimaal 8 weken voor de bevaldatum te beginnen aan het ontwerp van het geboortekaartje. Je baby kan namelijk ook wat eerder komen dan verwacht. Het is fijn als je dan al een aantal dingen geregeld hebt, waaronder het ontwerp van het kaartje. Loopt alles anders dan gepland, neem dan vooral contact met ons op. We zijn heel flexibel en helpen je graag.

geboortekaartjes

Welk papier wordt gebruikt om het geboortekaartje te drukken?

We maken zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijk geproduceerd papier. Een goed voorbeeld daarvan is PaperWise papier. Dit papier wordt gemaakt van landbouwafval. Het heeft een 47% lagere impact op het milieu dan papier van bomen en zelfs een 29% lagere impact dan regulier gerecycled papier.

Hoe weet ik hoeveel geboortekaartjes ik moet bestellen?

Bedenk goed wie je een geboortekaartje wilt sturen. Denk daarbij ook aan de minder voor de hand liggende personen, zoals bijvoorbeeld de gezondheidsprofessionals die je tijdens je zwangerschap hebben geholpen. Het is verstandig om extra geboortekaartjes te laten drukken voor het geval je iemand vergeten bent. Soms ontvang je ook nog een felicitatie van iemand van wie je het niet had verwacht en wil je een kaartje nasturen. Als je de adressenlijst compleet hebt, dan is het handig om zo’n 5-10% extra te drukken.

Wanneer geboortekaartjes versturen en wat moet er allemaal in staan?

Vaak worden geboortekaartjes 1-2 dagen na de bevalling verstuurd. Maar anderen kiezen er bewust voor om enkele weken te wachten. Het is dus heel persoonlijk. Qua inhoud mag de naam van je kindje en de geboortedatum natuurlijk niet ontbreken. Ook leuk om te delen is het gewicht, de lengte en het tijdstip van de geboorte. Een ander terugkerend item is de bezoekmogelijkheid. Vinden jullie het prima als mensen langskomen? Of heb je liever dat ze even bellen/appen? Dat mag allemaal op het kaartje.

Offerte op maat aanvragen

Direct originele geboortekaartjes drukken? Neem contact met ons op. Wil je eerst een gerichte prijsindicatie ontvangen? Dit is geen probleem! Bij ons kun je gerust een offerte op maat aanvragen. We zijn telefonisch bereikbaar gedurende onze openingstijden. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze fysieke winkel in het centrum van Arnhem. Ook hier helpen we je persoonlijk het mooiste geboortekaartje te ontwerpen.