Brochures of magazines laten drukken

Wij maken ze supersnel in zowel standaard als vrije formaten. We kunnen de brochures squarefold nieten, voorzien van een lijmrug of wire-o binden. Elk gewenst aantal, hoe klein of groot ook, is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer info.

Presentatiemappen

Presentatiemappen nodig? Presentatiemappen bedrukken wij volledig naar jouw wens. Presentatiemappen bedrukken is de manier om altijd goed voor de dag te komen bij jouw relaties. De presentatiemappen zijn ideaal voor het insteken van uw verslagen, contracten, brochures en folders. Deze bedrukte mappen kunnen natuurlijk ook ingezet worden als offertemappen. Wij drukken de presentatiemappen geheel op maat voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur ons een bericht voor vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Copyshop Dogan?

Daadkracht en flexibiliteit, dat is waarom al honderden klanten voor Copyshop Dogan hebben gekozen. Wij doen er alles aan om jou tevreden te maken, maar je hoeft ons woord niet te geloven. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 uit 10. Kom bij ons langs om de volgende redenen:

Jarenlange ervaring
Flexibel en daadkrachtig
Drukwerk op maat
Alle soorten drukwerk mogelijk
Persoonlijk advies
Kom langs in onze fysieke winkel

Bedrukkingen met goud of zilver zijn ook mogelijk.
 Bel, mail of kom gerust langs voor meer informatie.