Posters afdrukken

Wij bedrukken dagelijks posters en andere grootformaat prints voor particulieren en zakelijke klanten. Dankzij deze ervaring en de juiste benodigdheden kunnen we jouw posters snel bedrukken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Grootformaat prints online bestellen

Kom je liever niet langs in onze winkel om tijd te besparen? Online bestellen is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op en geef aan wat je wensen en behoefte zijn, dan nemen wij jouw drukwensen volledig uit handen.

 

Epson printer

We hebben een Epson ecosolvent printer met een werkbreedte van 160cm. Door het gebruik van 9 kleuren kan deze printer 98% van de Pantone-kleuren produceren. Deze machine kan zowel de kleinste teksten als de mooiste kleurenafbeeldingen printen op vrijwel alle materialen. Hiermee kunnen we onze klanten een constante en hoge kwaliteit bieden.

Stuur ons een bericht voor vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Daarom kies je voor Copyshop Dogan

Je bent niet de eerste die blij zal worden gemaakt door Copyshop Dogan. Wij hebben honderden klanten naar tevredenheid geholpen en om jou ook naar tevredenheid te helpen, werken wij flexibel en daadkrachtig. Kom bij ons langs om de volgende redenen:

Jarenlange ervaring
Flexibel en daadkrachtig
Drukwerk op maat
Alle soorten drukwerk mogelijk
Krijg gevraagd en ongevraagd advies
Kom langs in onze fysieke winkel

Bedrukkingen met goud of zilver zijn ook mogelijk.   Bel, mail of kom gerust langs voor meer informatie.