Zeer aan te bevelen

“Ik ben zeer goed geholpen bij de firma Dogan. Al het drukwerk ziet er prachtig uit en is ruim voor de afgesproken tijd klaar. Zeer aan te bevelen!”

H.T.M. Bakker

Ze staan altijd klaar

“Ik heb al meerdere malen t shirts laten bedrukken bij dit bedrijf.

Zeer vriendelijke eigenaar en personeel, ze staan altijd klaar om mee te denken en je te helpen bij vragen. Een keer was er iets fout gegaan met de bedrukking van een t-shirt maar er werd meegedacht en het werd gelijk goed opgelost.

Bedankt voor de goede service toppers. Ik kom zeker snel weer terug!”

Remi

Ze hebben oog voor detail

“De service was uitstekend! Er zijn weinig bedrijven waar je zo vriendelijk wordt behandeld. De drukkerij heeft een relaxte sfeer, en ze hebben oog voor detail.
Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen.”

Bas Veenster

Xmas cards done in minutes

“Super quick and very friendly staff! Xmas cards done in minutes.”

Karin van Dongen

Word altijd goed geholpen

“Kom regelmatig langs om iets snel geprint te hebben. Word altijd goed geholpen door Mert!”

Vincent Lam

Voor al ons drukwerk naar Dogan

“Twee maal (bruiloftsuitnodigingen & geboortekaartje) ervaring opgedaan met Dogan Drukkerij & Copyshop. Erica is een uiterst vriendelijke, maar ook kundige dame, die ook zelf goede ideeën weet aan te dragen. Ze denkt altijd goed mee en zorgt voor het mooiste, maar ook voordeligste resultaat voor de klant. Wij zullen voor al ons drukwerk naar haar en Dogan Drukkerij blijven gaan!”

Stig Essers

Vlotte service

“Ik moest vandaag snel mijn posters afdrukken voor morgenvroeg en ben erg vriendelijk geholpen. Vlotte service, erg vriendelijke dame en een mooie, lage prijs voor mijn drukken. Top!”

Sharon Hummelink

Very professional

“Very professional, nice service from a very helpful guy.”

phương đào duy

Vakkundig en vriendelijk gemanaged

“Met flinke tijdsdruk naar binnen gestormd. We waren niet de enige op zaterdag ochtend. Maar iedereen werd vakkundig en vriendelijk gemanaged. Top service en top kwaliteit.”

Kees Hendriksen

Uitstekend geholpen

“Ik heb voor mijn bezoek aan de winkel eerst telefonisch contact gehad. De meneer aan de telefoon was uiterst vriendelijk. De mevrouw in de winkel was aller aardigst en heeft mij uitstekend geholpen!”

Femke Lamers

Trouwkaartjes tot een mooi eindproduct

“Bij Dogan wordt je fantastisch geholpen en de prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Wij hebben onze trouwkaartjes laten ontwerpen door een tekenaar en bij Dogan hebben ze de kennis en ervaring om dit tot een mooi eindproduct te brengen.”

Vincent van H.

Top bedrijf!

“Onze instore afbeeldingen worden al jaren door Dogan Copyshop gemaakt. Top bedrijf!!”

Sherwood Forest

Superservice!

“Superservice! Bij Dogan denken ze altijd met je mee, leveren snel en goed en (per ongeluk door mijn eigen fout) zelfs na sluitingstijd! Ik lever per mail aan en het is dezelfde dag vaak al klaar.”

026 regenton

Super snel een mooi ontwerp

“Een goede service en kwaliteit. Laatst visite kaartjes besteld en super snel een mooi ontwerp terug gekregen. Op afspraak hebben zij persoonlijk vanuit Arnhem visite kaartjes in Vianen bezorgd omdat ik deze snel wou hebben. Er wordt veel persoonlijk aandacht besteed voor het ontwerpen. Echt een aanrader!”

Rijschool HanoDrive B.V.

Super geholpen!

“Super geholpen! Ontzettend vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Ook bij kleinere opdrachten wordt je perfect geholpen. Zeker een aanrader!”

Mats Hofstede

Super competent staff

“Super competent staff, absolutely friendly and courteous!! Really recommend”

Joshua Vounatsos

Snelste service in Arnhem

“Snelste service in Arnhem”

Stefano Cipollone

Snelle levering en topkwaliteit

“Een hele fijne deal kunnen krijgen bij Dogan, snelle levering, topkwaliteit en hele goede service, telkens weer. Toppers!”

Lisa Hukker

Snel en erg vriendelijk geholpen

“Twee weken terug was ik hier om twee foto’s op A3 te printen. Ik was laat met mijn opdracht, maar dat was geen enkel probleem. Ik werd snel en erg vriendelijk geholpen. Echt een aanrader, ik kom zeker terug voor andere opdrachten.”

Aldo Huizinga

Short deadlines
Danny Marquis

“Erica knows what you need right away. Short deadline is never a problem. I only can recommend to go there. Good quality, good price, great service. It’s always a pleasure to work with them. For us, they are a part of the team.”

Danny Marquis

Professioneel eindresultaat

“Copyshop Dogan heeft een geweldige service en het drukwerk is van hoge kwaliteit. Wij hadden een grote oplage en tijdsdruk en de medewerkers hebben alles gedaan wat ze konden om het af te krijgen. Er werd meegedacht en alles werd dubbel gecheckt. Als er een last-minute aanpassing kwam, was dat geen enkel probleem. Wij zouden deze drukkerij aan iedereen die een professioneel eindresultaat verwacht aanraden!”

Collectie Arnhem

Prachtige trouwkaarten gekregen

“Zeer vakkundig en betrouwbaar! Ze luisteren goed naar de wensen van de klanten. Wij hebben prachtige trouwkaarten gekregen. Het ontwerp en het materiaal was op en top! Zeker een aanrader!”

Sahar Borhan Fakoeri

Kleuren komen perfect uit!

“Laatst heb ik prachtige foto’s op canvas laten printen. De kleuren komen perfect uit! Ben er super blij mee, echt een aanrader!”

Ramez Mustafa

Klantgericht, meedenkend en behulpzaam

“Voor mijn afstudeerproject heb ik hier mijn ontworpen bordspel afgedrukt. Dit waren bijvoorbeeld game kaartjes en een speldoos. Het personeel is erg klantgericht, meedenkend en behulpzaam. Een echte aanrader voor alle print gerelateerde zaken!”

Olaf van de Kraats

Ik ben geweldig geholpen

“Ik ben geweldig geholpen: met ongevraagd advies, met goede kwaliteit materiaal, service en dus een prima resultaat. Klantvriendelijkheid staat bij Dogan hoog in het vaandel. Daar kom ik graag!”

Hans

Hoog serviceniveau

“Wij zijn erg goed (snel & vakkundig) geholpen m.b.t. ons zakelijk drukwerk. Hoog serviceniveau. Nogmaals dank!!!!”

Leroy

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding

“Wat een goede service! Zij luisteren en denken met je mee wat erg fijn is. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden met mijn prints.. Ik kom zeker terug!”

Remy Huwae

Heldere offerte

“Ik ben erg te spreken over het bedrijf. Alles conform de (heldere) offerte en zonder bijkomende kosten. Dank voor het drukwerk in kom zeker terug!”

Robert Dijkstra

Heel snel en heel behulpzaam

“Heel snel en heel behulpzaam. Binnen 5 minuutjes bijna 300 brieven geprint. Toen ik vroeg of ik ook hier etiketten kon printen, was het ja. Tevens hielp de lieve medewerkster mij met het bestand opzetten en na wat problemen met het bestand opgelost te hebben heb ik ook alle etiketten uit kunnen printen. Wat een top service!”

Jonathan Reijnen

Great service

“Great service, and seamless to print docs. Highly recommend the place.”

Bobby

Good quality

“Good quality, fast and great value for money”

Julian Leu

Goed geholpen

“Werd goed geholpen maar de prijs was belachelijk hoog. Had beter een nieuwe kleurencartridge voor thuis kunnen kopen.”

Arjan Lienaerts

Geholpen na werktijden

“Erg goede service helpen je graag, ben daarnaast ook al vaker geholpen na de werktijden ook voor bijvoorbeeld het drukken van verslagen voor mijn studie”

Marlon Scholten

Geboorte kaartjes laten drukken naar volle tevredenheid

“Wij hebben bij drukkerij Dogan geboorte kaartjes laten drukken naar volle tevredenheid. We werden uiterst vriendelijk geholpen en alles snel geregeld! Prima bedrijf!”

Rik Vleeming

Friendly and helpful service

“Such a friendly and helpful service. Will definitely use again!”

Hannah Massarella

Excellent printstore

“Excellent printstore. Very responsive and thought out approach to what should be printed and how. Very professional overall and top quality prints. Can definitely recommend!”

Alexis Tsipis

Erg tevreden over de snelle service

“Erg tevreden over de snelle service. Zoals ook vandaag, toen we heel snel nog extra prints nodig hadden. Ga zo door.”

Yoga School Arnhem

Een echte aanrader!!

“Ze leveren hoge kwaliteit, denken met je mee, nemen de tijd voor je en reageren snel. Verder zijn ze super vriendelijk en is er een fijne sfeer, een echte aanrader dus!!”

Jet Tillman

Echt meegedacht met mijn ontwerp

“Super! Goede service, mooi gemaakt en vlot afgemaakt. En wat ik vooral belangrijk vind; vriendelijk geholpen en echt meegedacht met mijn ontwerp.”

Heleen Vegter

Definitely going back

“Lovely place, great service. Definitely going back’

Marcus Aurelius

Constructief meedenken

“Snelle service en als nodig constructief meedenken. Erica begrijpt waar het om gaat !!”

Martin Siekkötter

Altijd een prettige samenwerking

“Wij komen graag met onze printopdrachten (groot en klein) bij Dogan. Altijd een prettige samenwerking, altijd goede resultaten. Ook al komen we op het laatste moment met een vraag, Erica en Mert doen er alles aan om toch snel te kunnen helpen. Heel erg fijn!”

Jan Heersche

100% recommend

“I study in ArtEZ Fine Arts and I came here to print stuff for my final assesment (so a lot and really important things). The lady working here is marvelous. She is really kind, they work fast and properly (eventhough she said she had a lot of things to print she did my printing within a day!!). Even when the printings didn’t came right, she offered to do them again. Oh! And it’s really cheap! 100% recommend!!!”

Patricia Moral Abad

100% aan te raden!

“Geweldige service en kwaliteit, 100% aan te raden!”

Leon Bosman