Veelgestelde vragen

 • Wat doen jullie voor het milieu?
  We proberen te allen tijde zodanig te werken en te produceren dat de milieubelasting zo gering mogelijk is. Daarom kiezen wij graag voor gerecycled papier met het FSC (Forest Stewardship Council) keurmerk en kunt u bij ons voor heel veel soorten drukwerk kiezen voor gerecycled hvo. Verder hebben wij altijd 75 grams papier op voorraad, dat voorzien is van het Ecolabel. Op verzoek leggen wij dat graag in onze kopieermachines. Verder maken wij voor het transport binnen redelijke afstanden gebruik van fietskoeriers. Voor de grotere afstanden maken we gebruik van de diensten van een gerenommeerde vervoerder, die uw producten zo efficiënt mogelijk probeert te vervoeren.

Klant worden via de webshop

 • De eerste keer iets bestellen bij ons
  Kies het product dat u nodig heeft. Specificeer nader (aantallen etc.). Als u de order definitief plaatst vragen we om uw naam en de adresgegevens.

 • Hoe moet ik de bestanden aanleveren?
  Onder de tab "aanleverspecificaties" vindt u de bestandsvereisten. Het beste is om een PDF aan te leveren, in één laag en met letters/tekst omgezet naar contouren. Indien nodig kunnen wij de bestanden voor u aanpassen. Hiervoor berekenen we € 15,00.

 • De verzendkosten
  Voor het verzenden van uw bestelling naar één adres in Nederland berekenen wij geen extra kosten. Voor het verzenden naar een twee afleveradressen berekenen we een meerprijs van € 15,00.

 • Betaling
  Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u betalen via iDeal. Dit werkt veilig en snel via uw eigen bank.

 • Levertijden
  De meeste producten verzenden wij de volgende werkdag. Dit geldt als u de bestelling voor 11.00 uur geplaatst heeft. Zodra u een order heeft laten berekenen verschijnt ook de verzenddatum. We doen uiteraard altijd ons uiterste best om opgegeven levertijden te halen. Wanneer de verwachte levertijden onverhoopt niet gehaald worden, kunnen wij echter niet voor eventuele schade aansprakelijk gesteld worden.

 • Aansprakelijkheid
  We proberen uiteraard altijd de opgegeven levertijden te halen. We kunnen echter niet voor eventuele schade aansprakelijk gesteld worden wanneer de verwachte levertijden onverhoopt niet worden gehaald.

 • Niet tevreden
  Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over het drukwerk dat u ontvangen heeft, laat u ons dat dan zo snel mogeljk weten. We zullen dan ons uiterste best doen om een oplossing voor het probleem te vinden. Bellen mag natuurlijk altijd, maar we zullen u ook vragen om uw klacht even per mail in te dienen.

Algemene leveringsvoorwaarden

Disclaimer

 • In deze disclaimer wordt verstaan onder: de webpagina: iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;

  de uitgever: de bevoegde uitgever van de webpagina;

  gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);

  u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;

  de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;

  schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.

 • Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

 • De uitgever verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

 • De uitgever is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

 • De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op elk door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

 • Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen betrachting van / instemming met die bestanden in.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

 • De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.

 • U zult de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen (en dergelijke), inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants (en dergelijke) die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

 • Disclaimer afkomstig van C mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort, www.vaneeckhoutteadvocaten.nl

Contactgegevens

Ir J.P. van Muijlwijkstraat 62
6828 BS Arnhem

Openingstijden

Dag Tijd
maandag 13.00 tot 18.00 uur
dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
woensdag 09.00 tot 18.00 uur
donderdag 09.00 tot 18.00 uur
vrijdag 09:00 tot 18:00 uur
zaterdag 10:00 tot 14:00 uur

van dinsdag t/m vrijdag
hebben we middagpauze
van 12.30-13.00 uur

Wat anderen van ons vinden:


4,8 van 5 sterren!!!

Wat anderen van ons vinden: